Magyar | English | Deutsch

Az Arthur Sofőrszolgálat bemutatása

1999-ben külföldi minta alapján megalapították az Arthur Sofőrszolgálatot. Azokban az időkben a mobiltelefonok hajnalán a sofőrszolgálat újdonságnak számított és hamar el is terjedt.

A sofőrök sötétkék tányérsapkában jelentek meg és öltönyben. A szórólapunkon a mai napig látható a sapka ami a cég logójában is szerepel.

Sofőrszolgálatunk már a kezdetek óta arra törekedett,hogy minőségi de megfizethető szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Ezért sofőrszolgálatunk árait közel 6 éve nem emeltük, de arra mindig figyeltünk,hogy a minőségi sofőrszolgálatot nyújtsunk.

A sofőrszolgálat árakat az alábbi oldalon tekintheti meg »

Akciós Arthur sofőrszolgálat kupon»

Sofőrjeinket felvétel előtt teszteljük mint vezetéstechnikájukat mind városismeretüket. Arra törekszünk , hogy sofőrszolgálatunknál a sofőrök állománya állandó legyen és a kipróbált bevált kollégákra hosszútávon számítunk. Sofőrjeink egy része kezdetektől dolgozik nálunk így az ügyfeleket sokszor ugyanaz a sofőr viszi haza .Az ügyfeleknek sokat számít,hogy olyan sofőrszolgálatot rendelnek meg ahol ismerős ,megbízható arcokkal találkozhatnak.

Sofőrszolgálatunknál fontos az ügyfeleink bizalmának elnyerése mivel a megrendelő egy nagy értékű személygépkocsit bíz Ránk a saját vagy családja testi épségét nem is említve. Sofőrszolgálatunk a kezdetektől rendelkezik felelősségbiztosítással.(Ide kattintva meg is tekintheti)

Fontosnak tartjuk,hogy a sofőrünk által okozott kárt a lehető leggyorsabban , korrekten, az ügyfél megelégedésével oldjuk meg. ( biztosításunkat kétszer vettük igénybe a 12 év alatt, de az okozott kár mértéke nem érte el a 200.000Ft-ot)

Az Arthur Sofőrszolgálat egy 100%-ban magyar cég, családi vállalkozásban működik.


Arthur Sofőrszolgálat

Székhely: 1182 Budapest, Alacskai u.24

Elérhetőségeink:
Tel.: +36-20-555-4455
Tel.: +36-30-333-4455
Fax: +36-1-296-0151

Adószám: 12639816-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-696240Mobil verzió